Ma 2024. július 15-e, Henrik, Roland napja van.   Bejelentkezés  

Tíz érv, amiért érdemes a 246.hu szolgáltatását választania

  1. Mert cégünk 1994 óta működik. Számos referenciával rendelkezünk, nem csak a domainek üzemeltetése, hanem szerverek építése terén is. Több nagyobb cég szervereinek felügyeletét is ellátjuk. Domain szolgáltatási referencialistánk megtekintéséhez kattintson ide!
  2. Nálunk minden egy kézben van! A 246.hu a domain regisztrálástól a weblapkészítésen át a folyamatos üzemeltetésig minden szolgáltatást ellát. Nem kell az illetékest keresnie, egy e-mail, vagy telefonhívás azonnal célra vezet, hiszen azonnal a megfelelő emberrel beszélhet!
  3. Kérésére a weblapjainak látogatottságát folyamatosan mérjük, így visszajelzést kap arról, hogy azok milyen érdeklődésre tartanak számot. Amennyiben igényli, oldalait a legismertebb keresőknek "meg is mutatjuk", regisztráljuk Ön helyett.
  4. A 246.hu az elektronikus leveleket vírustalanítva és – lehetőség szerint – a kéretlen levelek (spam) megjelölésével juttatja el a felhasználóihoz. így sokkal kisebb az esélye annak, hogy számítógépei vírusfertőzötté válnak. Szerverünk 2004. júniusában kb. 50.000 vírusos levelet szűrt ki, mely ügyfeleink számítógépére már el sem jutott.
  5. Az elektronikus levelezés számos kényelmi szolgáltatást tartalmaz. A beérkező levelek igény szerint továbbíthatók és/vagy átküldhetők másik e-mail címre. Lehetőség van arra is, hogy beérkező leveleiről mobiltelefonján értesítést kapjon. Ha huzamosabb ideig nem tudja fogadni leveleit (mert pl. szabadságon van), minden bejövő levélre az Ön által megadott válaszlevelet küldi vissza rendszerünk.
  6. A 246.hu saját fejlesztésű önkiszolgáló ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a domainnel kapcsolatos feladatok egy részét Ön, vagy megbízottja végezze el – így nem kell ügyfélszolgálatunkhoz fordulnia akkor, ha pl. egy új e-mail címre van szüksége, vagy valamelyik munkatársa meg akarja változtatni a hozzáférési jelszavát.
  7. Szerverünk többszörös biztonsági mentéssel rendelkezik, így adatait több példányban is tároljuk. Ha valamilyen adat elvész, kérésére az előző napi mentésből azt helyreállítjuk Önnek.
  8. Szolgáltatásaink széles körűek, és igény esetén tovább bővítjük azokat. Részletes szolgáltatásaink megtekintéséhez kattintson ide!
  9. Olyan szolgáltatási csomagokkal rendelkezünk, melyben mindenki megtalálja a neki megfelelőt! így kezdetben nem kell a legmagasabb árú csomagot igénybe vennie, bármikor válthat, ha arra szüksége van.
  10. Dinamikus weblapok is elhelyezhetők – ez legtöbb esetben PHP támogatást jelent –, valamint adatbázisok (Mysql, PostgreSQL) igénybevételére is van lehetőség.

Az alábbi diagram a rendszerünk által kiszűrt vírusos levelek számát mutatja 5 perces egységekben:

Ez a diagram a terhelést:

Ez pedig a felismert és elutasított spamek számát: