Ma 2024. június 16-a, Jusztin napja van.   Bejelentkezés  

 

Internet szolgáltatások cégek és vállalkozások számára

Cégünk vállalja cégek és vállalkozások internetes megjelenésének műszaki támogatását, a domain regisztrációtól a folyamatos üzemeltetésig.

Az alábbi táblázat tartalmazza díjcsomagjainkat és azok nettó havi árát. Ügyfeleink túlnyomó többségének az alábbi négy díjcsomagot kínáljuk, de más igény esetén egyedi csomagok kialakítására is van lehetőség.

Minden csomag elektronikus levelezése vírusmentesítést tartalmaz.

Parkoló csomag. Csak abban az esetben érdemes ezt választania, ha szeretné domain nevét "lefoglalni", de jelenleg nem kívánja azt üzemeltetni. Ebben az esetben ellátjuk a névszerver szolgáltatást, de semmilyen más (e-mail, web stb.) nem vehető igénybe.

Normál csomag. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akiknek kb. 5 e-mail címre van szükségük, emellett egyszerű (azaz PHP-t és/vagy adatbázist nem igénylő) weboldalai vannak. Ebben a csomagban a keresőgépekbe való regisztrálást is önnek kell elvégeznie.

Aktív csomag. Ez a csomag azok számára ideális, akiknek kb. 10 e-mail címre van szükségük, továbbá olyan dinamikus weboldalaik vannak, melyhez CGI, Perl, PHP vagy SSI támogatás szükséges, de nincs szükségük adatbázisokra.

Aktív Plusz csomag. Ez a csomag azok számára ideális, akiknek több mint 10 e-mail címre van szükségük, továbbá olyan dinamikus weboldalaik vannak, melyhez CGI, Perl, PHP vagy SSI támogatás szükséges, s ugyanakkor SQL adatbázis elérésére is szükségük van.

Iskola kedvezmény. Iskolák számára az Aktív Plusz csomagot jóval kedvezőbb, mindössze havi nettó 3.000 Ft-os áron biztosítjuk.

Amennyiben kérdése van, vagy egyedi csomag összeállítását igényli, kérjük hívja hívja munkatársunkat, vagy vegye igénybe on-line ügyfélszolgálatunkat.

Opciók Parkoló Normál Aktív AktívPlusz
Telepítési díj (Ft)
0 0 0 0
Ügyintézés
0 0 0 0
Domain
Aldomain
20 20
Tárhely (MB)
0 20 30 50
E-mail
POP3 E-mail
5 10 20
Pop3 elérés
Titkosított Pop3 elérés
IMAP elérés
Titkosított IMAP elérés
SMTP Mail Server
Authentikált SMTP
Automatikus válaszküldés
E-mail álnevek
E-mail Továbbítás
Másolat küldés
SMS értesítés
Csoportos e-mail küldési lehetőség
WebMail
E-mail vírus szűrés
Spam szűrés
Adatbázis
MySQL
PostgreSQL
Egyebek
Napi mentés
Online vezérlőpult
Részletes Online statisztikák
Egyéni hibaoldalak (404)
Jelszóval védett mappák
PHP
SSL
CGI-BIN
SSI
Keresőgép regisztrálás
E-mail HelpDesk
Telefonos Helpdesk
99%-os működési garancia
15 nap pénzvisszafizetési garancia
Nettó havi ár 1.000 Ft/hó 3.000 Ft/hó 3.000 Ft/hó 3.000 Ft/hó